22.12.2016 10:16

'United ontvangt concreet bod op Schneiderlin'

Morgan Schneiderlin controleert de bal tijdens het Europa League-duel Fenerbahçe - Manchester United (03-11-2016).
Morgan Schneiderlin controleert de bal tijdens het Europa League-duel Fenerbahçe - Manchester United (03-11-2016).

Manchester United kan in januari afscheid nemen van Morgan Schneiderlin. The Red Devils hebben een bod ontvangen op de Franse middenvelder van West Bromwich Albion.

Volgens Sky Sports heeft de huidige nummer acht van de Premier League een bod van ruim 21 miljoen euro uitgebracht op de 27-jarige Fransman. Mocht Manchester United akkoord gaan met de aanbieding van West Bromwich Albion, dan pakt Manchester United een verlies van ongeveer zeven miljoen euro. The Red Devils betaalden in de zomer van 2014 ruim 28 miljoen euro voor de middenvelder.

De kans is groot dat Schneiderlin gaat vertrekken, want de middenvelder komt amper aan spelen toe onder Manchester United-trainer José Mourinho. De Fransman speelde dit seizoen acht officiële wedstrijden in het shirt van Manchester United. Drie keer kreeg de oud-speler van Southampton speeltijd in de Premier League van Mourinho. Naast West Bromwich Albion zou ook Everton geïnteresseerd zijn in Schneiderlin. Everton-trainer Ronald Koeman werkte in het verleden bij Southampton samen met de middenvelder.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner