29.12.2016 09:46

Juventus keurt Genoa CFC-middenvelder

Tomás Rincón heeft de bal tijdens het competitieduel Sampdoria - Genoa (22-10-2016).
Tomás Rincón heeft de bal tijdens het competitieduel Sampdoria - Genoa (22-10-2016).

Tomás Rincón speelt na de winterstop voor Juventus. De middenvelder van Genoa CFC wordt donderdag medisch gekeurd en zal op korte termijn worden gepresenteerd door de landskampioen van Italië.

Juventus bevestigde donderdagochtend het gerucht dat Rincón een contract bij de club zou gaan tekenen. Op het officiële Twitter account van De Oude Dame is namelijk een foto te zien van de international van Venezuela waaruit duidelijk wordt dat donderdag medisch gekeurd zal worden door zijn toekomstige club. Het is vooralsnog onduidelijk voor hoeveel seizoenen Rincón zich aan Juventus gaat verbinden.

De 28-jarige verdedigende middenvelder, die ook als rechtsback uit de voeten kan, speelt sinds de zomer van 2014 in de Serie A voor Genoa. Rincón kwam destijds over van het Duitse Hamburger SV, waar hij sinds januari 2009 onder contract stond. Rincón voetbalde tevens in zijn vaderland voor Deportivo Táchira, Zamora FC en UA Maracaibo. Rincón kwam tijdens het huidige seizoen tot zeventien competitiewedstrijden namens Genoa, daarin wist hij niet te scoren.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner