29.12.2016 12:28

'Hamburger SV is St. Juste nog niet vergeten'

Jerry St. Juste (r.) verliest zijn schoen in duel met Joey Pelupessy (l.) tijdens het competitieduel sc Heerenveen - Heracles Almelo (23-10-2016).
Jerry St. Juste (r.) verliest zijn schoen in duel met Joey Pelupessy (l.) tijdens het competitieduel sc Heerenveen - Heracles Almelo (23-10-2016).

Hamburger SV was afgelopen zomer concreet voor Jerry St. Juste, maar het kwam niet tot een transfer voor de verdediger van sc Heerenveen. De Duitsers hebben de komst van St. Just echter nog niet uit het hoofd gezet.

De huidige nummer zestien van de Bundesliga versterkte zich onlangs al met Mergim Mavraj van 1. FC Köln, maar volgens het Duitse Bild blijft het daar niet bij. Hamburger SV wil opnieuw een verdediger toevoegen aan de selectie. "Ja, het is waar dat ik in de belangstelling stond van Hamburger SV. Uiteindelijk kwamen de clubs er niet uit. Ik had er echter een heel goed gevoel bij. Als er belangstelling voor je is, dan praat je met de club. Dan moet je daar een heel goed gevoel bij hebben. En als je dat hebt, dan wil je kijken of je die stap kan gaan maken. Het leek mij een zeer mooie stap", zei St. Juste destijds tegenover FOX Sports over de belangstelling.

De twintigjarige St. Juste is niet de enige speler op het verlanglijstje van Hamburger SV. Volgens het Duitse medium hebben Die Rothosen belangstelling voor nog eens drie spelers. Neven Subotić (Borussia Dortmund), Kyriakos Papadopoulos (RasenBallsport Leipzig op huurbasis van Bayer Leverkusen) en Holger Badstuber (FC Bayern München) kunnen ook rekenen op interesse van Hamburger SV.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner