29.12.2016 20:29

Trainer Oliseh al populair bij Fortuna Sittard

Fortuna Sittard stuntte met het aanstellen van Sunday Oliseh als trainer en de spelers van de Jupiler League-club zijn zeer tevreden met het feit dat een grote voetbalnaam na de winterstop voor de groep staat. Ferry de Regt en Roald van Hout spreken lovende woorden.

De Nigeriaan tekende deze maand een contract tot medio 2018, hij volgt Ben van Dael op, die na teleurstellende resultaten werd ontslagen bij Fortuna Sittard. "Ik kende hem direct van Ajax", geeft Ferry de Regt toe. "Oliseh heeft natuurlijk voor grote clubs gespeeld. Dus hij kan zijn ervaring overbrengen op de groep. Dat we er samen een mooie, tweede seizoenshelft van maken", kijkt de verdediger alvast vooruit.

Ook Van Hout kende Oliseh. "Het eerste wat ik dacht is: 'wat een grote voetbalnaam heeft de club binnengehaald.' Hij heeft als speler veel meegemaakt en dat is uiteraard erg interessant. Oliseh dwingt automatisch respect af. Iedereen in de voetbalwereld kent hem en is qua ervaring het tegenovergestelde van Ben van Dael." Oliseh speelde in Nederland voor Ajax, terwijl hij ook bij Juventus en Borussia Dortmund onder contract stond.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner