05.01.2017 09:20

'Van der Wiel wil gaan cashen in de zandbak'

Gregory van der Wiel staat klaar voor de Europa League-wedstrijd tegen Feyenoord. (29-09-2016)
Gregory van der Wiel staat klaar voor de Europa League-wedstrijd tegen Feyenoord. (29-09-2016)

Gregory van der Wiel is volgens de geruchten aan het onderhandelen met Al Wahda, een club uit de Verenigde Arabische Emiraten. De rechtsback is overbodig bij Fenerbahçe en hoopt daardoor in de winterstop nog te vertrekken.

De oud-speler van Ajax en Paris Saint-Germain staat nog maar een half jaar onder contract in Turkije, maar trainer Dick Advocaat heeft hem niet meer nodig. Van der Wiel maakte zichzelf de afgelopen maanden onmogelijk in Istanbul, door niet de juiste werkethiek te laten zien op de training. Volgens Voetbal International scheiden de wegen tussen club en speler echter snel, aangezien Van der Wiel al gespot is in de Verenigde Arabische Emiraten.

Woensdag bezocht hij een wedstrijd van zijn potentiële werkgever, daarna onderhandelde de Nederlandse vleugelverdediger over een contract met de clubleiding van Al Wahda, een subtopper in de Arabian Gulf League. Van der Wiel speelde ruim driehonderd wedstrijden in zijn carrière, waarvan honderddertig in de Eredivisie. Voor Fenerbahçe kwam hij slechts twaalf keer uit in de eerste seizoenshelft.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner