08.01.2017 22:42

FC Barcelona leek zondagavond op een nederlaag af te stevenen op bezoek bij Villarreal, maar Lionel Messi redde vlak voor tijd een punt voor de Catalanen (1-1). Zijn vrije trap in de negentigste minuut viel perfect in de kruising.

Nicola Sansone bracht de thuisploeg na vijftig minuten voetballen op voorsprong. Na een scherpe counter en goede steekpass van Alexandre Pato verschalkte hij doelman Marc-André ter Stegen.

Barcelona kon zich geen puntenverlies permitteren en speelde vol op de aanval. De gelijkmaker leek lange tijd niet te vallen, tot Messi achter een vrije trap ging staan. Doelman Asenjo stond aan de grond genageld, terwijl het schot van Messi via de onderkant van de lat in de kruising viel. Bekijk hieronder de beelden van het fantastische doelpunt.