11.01.2017 22:42

Gall en Stal Kamjanske per direct uit elkaar

Joop Gall en de Oekraïnse voetbalclub Stal Kamjanske kennen geen gelukkig huwelijk. Het dienstverband van Gall is namelijk met onmiddellijke ingang beëindigd. De oud-trainer van onder andere Go Ahead Eagles en FC Emmen was in augustus 2016 begonnen in Oekraïne.

Volgens de officiele clubkanalen van Stal Kamjanske zijn Gall en de club per direct uit elkaar gegaan. FK Stal Kamjanske staat na achttien speelronden op een negende plaats op de ranglijst. Gall wist met zijn ploeg slechts drie wedstrijden te winnen. Vijf werden er gelijk gespeeld en de overige tien wedstrijden gingen verloren. In de laatste vier wedstrijden wist Stal Kamjanske geen enkel punt meer te pakken en daarom scheiden de wegen tussen Gall en de Oekraïnse voetbalclub.

Gall begon in 2001 zijn trainers loopbaan als assistent trainer bij FC Groningen. In 2005 vertrok Gall naar BV Veendam, waar hij hoofdtrainer werd. Na het seizoen 2010/2011 vertrok de Nederlander naar Go Ahead Eagles, waar hij het niet lang uithield. Voordat Gall naar Oekraïne vertrok was hij ook nog drie seizoenen de hoofdtrainer van FC Emmen. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner