16.01.2017 15:33

Clubloze Zeefuik duikt op in de Jupiler League

Género Zeefuik vervolgt zijn carrière mogelijk bij FC Emmen. De aanvaller liet onlangs zijn contract ontbinden bij het Turkse Balıkesirspor en heeft aan FC Emmen gevraagd of hij bij die club zijn conditie op peil mocht houden.

FC Emmen heeft het verzoek van Zeefuik geaccepteerd. De huidige nummer twaalf van de Jupiler League hoopt dat Zeefuik definitief aansluit bij FC Emmen, maar de club weet niet of de komst van de spits haalbaar is. Vorig seizoen kwam Zeefuik tot twaalf competitietreffers namens Balıkesirspor, maar tijdens het huidige seizoen kreeg de aanvaller amper speeltijd in Turkije.

De Amsterdamse spits doorliep de jeugdopleiding van PSV en debuteerde op zestienjarige leeftijd in de hoofdmacht van de Eindhovenaren. Een vaste basisplaats wist Zeefuik in Eindhoven nimmer te veroveren. Naast PSV speelde de aanvaller in Nederland ook voor FC Omniworld (inmiddels Almere City FC), FC Dordrecht, NEC Nijmegen en FC Groningen. In 2015 speelde Zeefuik een half jaar op huurbasis voor het Schotse Heart of Midlothian.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner