17.01.2017 09:48

Kluivert emotioneel na debuut zoon bij Ajax

Patrick Kluivert was zondagmiddag niet fysiek aanwezig tijdens het debuut van zijn zoon Justin Kluivert in de hoofdmacht van Ajax, maar de oud-spits van de Amsterdammers bekeek de wedstrijd via Facetime en was emotioneel.

Na afloop van de wedstrijd voerde Kluivert een uitgebreid telefoongesprek met zijn zoon. "Ik wilde als vader weten hoe hij zich voelde en heb hem een groot compliment voor zijn debuut gegeven", aldus de technisch directeur van Paris Saint-Germain in gesprek met De Telegraaf.

"Woorden schoten tekort om te vertellen hoe trots ik ben", vervolgt Kluivert zijn verhaal. "De eerste stap die hij zette, het veld in, bezorgde me al een brok in mijn keel. Ik was aan het werk bij Paris Saint-Germain, maar keek in het hotel via Facetime en op het moment van de wissel was er wel even gejuich te horen, ja. De familie-app met alle kinderen ontplofte."

Justin Kluivert mocht tijdens het competitieduel met PEC Zwolle (3-1 overwinning) nog tijdens de eerste helft invallen wegens een blessure bij Amin Younes.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner