17.01.2017 13:37

Olympique waagt nieuwe poging voor Depay

Memphis Depay is een van de spelers die in actie komt tijdens de Wayne Rooney-testimonial. (03-08-2016)
Memphis Depay is een van de spelers die in actie komt tijdens de Wayne Rooney-testimonial. (03-08-2016)

Olympique Lyon heeft de komst van Memphis Depay nog niet uit het hoofd gezet en onderhandelt weer met Manchester United over een transfer. De Franse club deed al eerder een bod, maar dat werd afgewezen door United.

Lyon bood vorige week zo'n twaalf miljoen euro voor de Nederlandse vleugelaanvaller, maar dat bod werd resoluut afgewezen door de clubleiding van Manchester United. "Op dit moment kunnen we niet aan de eis van United voldoen", laat voorzitter Jean-Michel Aulas weten aan Le Parisien. United zou zo'n dertig miljoen euro verlangen voor de aanvaller. "We proberen alles. Memphis wil echt naar Lyon komen en dat was niet lang geleden nog wel anders. We blijven het proberen."

De Franse club heeft nu een bod van rond de vijftien miljoen euro uitgebracht op Memphis, maar het is zeer de vraag of United daarmee wel genoegen neemt. Voorzitter Aulas kan niet vertellen wanneer er meer duidelijk wordt over de mogelijke komst van Memphis. "We moeten aan het einde van de week wel weten als we nog zaken willen doen", aldus de preses van Lyon. Memphis kwam in de zomer van 2015 naar Manchester, maar heeft nog geen indruk weten te maken in het shirt van United. Manager José Mourinho liet eerder al weten dat de overbodige oud-PSV'er mag vertrekken. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner