18.01.2017 09:50

Lukkien verwacht geen contract voor Zeefuik

Dick Lukkien verwacht dat het niet makkelijk zal zijn voor FC Emmen om Género Zeefuik aan te trekken. De aanvaller traint momenteel mee met de club uit de Jupiler League. Zeefuik vertrok eind vorig jaar bij het Turkse Balıkesirspor.

"Voorlopig heeft Zeefuik bij mij gewoon de status van iemand die meetraint en op zoek is naar een andere club", reageert Lukkien tegenover het Dagblad van het Noorden. "Uiteindelijk weet je natuurlijk nooit hoe het loopt in het voetbal, maar normaal gesproken lijkt hij me financieel niet haalbaar voor ons. Wat dat betreft reken ik me niet rijk en ben ik daar in gedachten ook niet mee bezig, anders kan het alleen maar tegenvallen."

"Hij heeft volgens mij zelf ook het idee om eerst verder te kijken. Tot die tijd is hij een waardevolle aanvulling voor ons op de training. Het is een prettige jongen in de omgang, die voetbal toevoegt. Wij kunnen daar ook weer beter van worden. Het mes snijdt aan twee kanten. In potentie is hij te goed voor de Jupiler League. Zeker gezien zijn staat van dienst en hetgeen hij in het verleden al heeft laten zien."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner