18.01.2017 13:46

Messi niet van plan om Barcelona te verlaten

Lionel Messi werd onlangs in verband gebracht met Manchester City, waar zijn oude trainer Pep Guardiola tegenwoordig trainer is, maar de Argentijn is niet van plan om zich te laten verleiden tot een transfer.

Messi vertrok op jonge leeftijd naar Catalonië en speelde nimmer voor een andere ploeg. "Ik heb altijd gezegd dat Barcelona mij alles heeft gegeven en ik blijf hier totdat ze me niet meer willen hebben", aldus de aanvaller in gesprek met Coach Magazine. De Argentijn heeft in Barcelona nog een contract tot medio 2018. De Catalanen proberen het contract van de aanvaller open te breken en te verlengen, maar dat is vooralsnog niet gelukt.

De Argentijn ziet dat Guardiola het lastig heeft in Engeland, maar blijft desondanks vertrouwen houden in de Spanjaard. "Het is een sterke competitie met veel titelkandidaten, dat was vorig seizoen goed te zien", vervolgt Messi zijn verhaal. "Het is moeilijk om te voorspellen. Pep is natuurlijk een uitstekende trainer, hij moet zich echter aanpassen aan de Premier League, maar ik weet zeker dat hij in de toekomst succesvol zal zijn."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner