19.01.2017 10:17

Cambuur huurt overbodige Noor van Roda JC

Farshad Noor is gefocust tijdens het competitieduel Roda JC Kerkrade - Vitesse (20-08-2016).
Farshad Noor is gefocust tijdens het competitieduel Roda JC Kerkrade - Vitesse (20-08-2016).

SC Cambuur heeft zich per direct versterkt met Farshad Noor. De 22-jarige middenvelder wordt voor de rest van het seizoen gehuurd van Roda JC Kerkrade, waar hij geen uitzicht had op speeltijd.

Noor kwam dit seizoen weliswaar tot veertien wedstrijden in de Eredivisie, waarvan zes als basisspeler, maar desondanks stond de middenvelder op de nominatie om te vertrekken. In SC Cambuur heeft Noor een nieuwe werkgever gevonden. Noor, die de jeugdopleiding van PSV doorliep, heeft een aflopende verbintenis bij Roda JC, waardoor hij aan het einde van het seizoen transfervrij is.

Gerald van den Belt, technisch directeur van SC Cambuur, is blij met de komst van de middenvelder. "Farshad is een karaktervoetballer die op meerdere posities op het middenveld uit de voeten kan", aldus de technisch directeur op de clubsite van de Friezen. "Dat hij dit seizoen al veel minuten gemaakt heeft in de Eredivisie zegt alles over zijn kwaliteiten en we zijn dan ook blij dat hij ons komt versterken."

SC Cambuur hoopt met Noor de weg omhoog in te slaan, want op dit moment zijn de Friezen terug te vinden op de elfde plek in de Jupiler League.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner