19.01.2017 16:20

Stekelenburg moet vrezen voor plek in doel

Maarten Stekelenburg balt zijn vuisten nadat hij voor de tweede keer een strafschop van Manchester City stopt. (15-10-2016)
Maarten Stekelenburg balt zijn vuisten nadat hij voor de tweede keer een strafschop van Manchester City stopt. (15-10-2016)

Ronald Koeman houdt het voorlopig in het midden wie dit weekend onder de lat staat bij Everton. Maarten Stekelenburg is volledig hersteld van een bovenbeenblessure. Zijn vervanger Joel Robles maakte echter een goede indruk.

"Stekelenburg is fit genoeg om te starten. Of dat ook gebeurt? Dat zien jullie zaterdag wel", liet de Nederlandse coach tijdens de persconferentie weten. Everton gaat dit weekend op bezoek bij Crystal Palace. Met het vertrouwen zit het wel goed bij de club uit Liverpool na de 4-0 nederlaag op Manchester City.

Stekelenburg kwam op 19 december tegen Liverpool voor het laatst in actie. "Het is heel goed dat we op verschillende posities meer concurrentie hebben dan eerst. Dat komt door de toestroom vanuit de jeugd en het vastleggen van nieuwe spelers. We zijn achter de schermen keihard aan het werk. Het is alleen wel zo dat we kijken naar kwaliteit, niet naar kwantiteit."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner