20.01.2017 11:49

Bergwijn ontbreekt ook tegen Heerenveen

Roel Brouwers (r.) probeert een inzet van Steven Bergwijn (l.) te blokken tijdens het bekerduel PSV - Roda JC. (21-09-2016)
Roel Brouwers (r.) probeert een inzet van Steven Bergwijn (l.) te blokken tijdens het bekerduel PSV - Roda JC. (21-09-2016)

Steven Bergwijn moet voorlopig wachten op zijn rentree voor PSV. De vleugelaanvaller kampt met een knieblessure en wist ook deze week de groepstraining niet te hervatten. Het thuisduel met sc Heerenveen zal daardoor te vroeg komen voor Bergwijn.

De aanvallende opties zijn door minimaal voor coach Phillip Cocu. Hij zag Luciano Narsingh naar Swansea City vertrekken en Luiz Beto da Silva staat voor een overgang naar Grêmio. Wel is Oleksandr Zinchenko weer beschikbaar voor Cocu. Hij is waarschijnlijk tijdig fit voor de wedstrijd tegen Heerenveen. Hij sloot vrijdag bij de groep aan.

De andere opties voor de voorhoede zijn Luuk de Jong, Gaston Pereiro en Florian Jozefzoon. Laatstgenoemde is echter ook bezig met een vertrek uit Eindhoven. PSV is sinds het vertrek van Narsingh niet op zoek naar een vleugelspeler, maar zal dat wel doen als Jozefzoon en Beto da Silva ook vertrekken.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner