23.01.2017 14:47

Heerings na half jaar weg bij SKN St. Pölten

Kai Heerings heeft Oostenrijk na een half jaar verlaten. De Nederlandse verdediger verlaat SKN St. Pölten voor een Duits avontuur bij FC 08 Homburg. De verdediger is de derde Nederlander in dienst van de club uit de Regionalliga Südwest.

De mandekker speelde vorig seizoen nog voor SC Cambuur en Helmond Sport, maar tekende afgelopen zomer een contract voor twee seizoenen bij de Oostenrijkse promovendus St. Pölten. Na acht officiële wedstrijden in het shirt van de Oostenrijkse club is er echter een einde gekomen aan de samenwerking tussen St. Pölten en Heerings.

De verdediger heeft bij FC 08 Homburg een contract tot medio 2019 getekend. Naast de komst van Heerings heeft FC 08 Homburg zich ook versterkt met de transfervrije Gévero Markiet. De oud-speler van FC Utrecht en Helmond Sport zat sinds afgelopen zomer zonder club en tekende net als Heerings een contract tot de zomer van 2019. Timothy van der Meulen, oud-speler van onder meer FC Bayern München II, De Graafschap en Almere City FC, tekende onlangs een contract tot het einde van het seizoen bij FC 08 Homburg.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner