23.01.2017 19:55

Liverpool verhuurt Marković nu aan Hull City

Julian Weigl und Sportings Lazar Markovic schenken sich im direkten Duell keinen Zentimeter.
Julian Weigl und Sportings Lazar Markovic schenken sich im direkten Duell keinen Zentimeter.

Lazar Marković keert per direct terug naar Engeland, aangezien hij voor de tweede keer in het seizoen wordt verhuurd door Liverpool. De club leende de Serviër al uit aan Sporting CP, nu krijgt Hull City de beschikking over de middenvelder.

Marković werd een bekende voetballer bij Partizan, dat de rechtspoot in 2014 kwijtraakte aan SL Benfica. Liverpool nam Marković al na één succesvol seizoen in Portugal over voor een bedrag van ongeveer 25 miljoen euro, maar in Engeland brak de creatieveling nooit door. Hij werd verhuurd aan Fenerbahçe en Sporting CP, waardoor Hull City de derde tijdelijke bestemming is van Marković.

Hull City kan de kwaliteiten van de Servisch international goed gebruiken, de ploeg staat slechts één punt boven de hekkensluiter van de Premier League. De ploeg heeft nog zicht op de veilige plekken van de Engelse competitie, maar moet wel snel punten pakken om uit de degradatiezone te ontsnappen. Markus Henriksen, oud-speler van AZ, speelt momenteel op huurbasis bij Hull City, ook oud-Feyenoorder Omar Elabdellaoui speelt voor de club.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner