24.01.2017 10:16

Beugelsdijk met knikkende knieën naar Ajax

Aankomend weekend speelt ADO Den Haag in de Amsterdam ArenA tegen Ajax. Tom Beugelsdijk hoopt op een wonder in Amsterdam, want de Hagenaars reizen met weinig vertrouwen af naar de hoofdstad.

"Het is niet echt een lekker gevoel om zo naar Ajax te gaan", vertelt Beugelsdijk aan Voetbal International. "Wat we daar kunnen doen? De poort dichtgooien en hopen op een wonder." Na de nederlaag van afgelopen weekend tegen PEC Zwolle (1-2) staat ADO Den Haag inmiddels vijftiende. "Er moet hier zoveel gebeuren. We creëren geen enkele kans! Dit is gewoon heel erg lastig. PEC is niet veel beter dan wij. Toch leek het hier in Den Haag een ontzettend goede ploeg. Dat komt niet door Zwolle, dat komt door ons."

"De situatie in Den Haag is zorgelijk", vervolgt de mandekker zijn verhaal. "Vorige week de nederlaag tegen Heerenveen, nu tegen PEC. En dan vooral ook de manier waarop. Ik wil tegenstanders hier in Den Haag bij de strot pakken. Alleen gebeurt dat niet. We kunnen het niet", aldus Beugelsdijk, die er alles aan wil doen om degradatie te voorkomen. "Wij zullen niet degraderen. Niet zolang ik hier speel. Dat kan ik niet over mijn hart verkrijgen. Kwalitatief moet er gewoon wat bijkomen. En snel ook. We moeten heel erg gaan oppassen nu."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner