25.01.2017 16:04

Zárate keert opnieuw terug naar Engeland

Mauro Zárate wijst naar een ploeggenoot tijdens het competitieduel Fiorentina - SSC Napoli (22-12-2016).
Mauro Zárate wijst naar een ploeggenoot tijdens het competitieduel Fiorentina - SSC Napoli (22-12-2016).

Mauro Zárate gaat wederom spelen in de Premier League. De Argentijnse aanvaller heeft woensdagmiddag zijn handtekening onder een contract bij Watford gezet. Zárate komt over van het Italiaanse Fiorentina.

De Argentijn heeft bij de huidige nummer veertien van de Premier League een contract tot de zomer van 2019 getekend. Zárate kan op verschillende posities in de aanval uit de voeten en is ook een optie als aanvallende middenvelder. De Argentijn, die ook over een Chileens paspoort beschikt, speelde sinds januari 2016 voor het Fiorentina. Dit seizoen kwam Zárate tot twee treffers in zeven competitiewedstrijden namens La Viola.

Watford is niet de eerste Engelse club in de loopbaan van Zárate. In 2008 stond de Argentijn al een half jaar onder contract bij Birmingham City, dat destijds nog actief was op het hoogste niveau in Engeland. In de zomer van 2014 tekende Zárate een contract bij West Ham United en in 2015 werd de aanvaller voor een half jaar op huurbasis overgedaan aan Queens Park Rangers. Zárate stond in het verleden ook onder meer onder contract bij Lazio Roma en Internazionale.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner