26.01.2017 09:00

Immers nog niet helemaal tevreden bij Brugge

Lex Immers (r.) zet Erdin Demir (l.) onder druk tijdens het competitieduel Club Brugge - Waasland-Beveren (25-01-2017).
Lex Immers (r.) zet Erdin Demir (l.) onder druk tijdens het competitieduel Club Brugge - Waasland-Beveren (25-01-2017).

Lex Immers was woensdagavond voor het eerst trefzeker namens Club Brugge, maar de aanvallende middenvelder had tegen Waasland-Beveren (2-1 overwinning) graag nog een keer gescoord.

Al na negen minuten wist Immers het net te vinden, maar in het begin van de tweede helft scoorde Zinho Gano de gelijkmaker. "Na de 1-1 had ik graag die tweede kans erin willen schieten. Het was een prima crosspass van Stefano Denswil. Als ik die erin had geschoten, dan was ik helemaal tevreden. Bij die 1-0 stond ik wel op de juiste plaats, dat is een kwaliteit van mij."

Immers vergelijkt Club Brugge met zijn oude club Feyenoord. "Voor een wedstrijd tegen Waasland-Beveren zat het stadion nog aardig vol en was er best nog wel wat sfeer. Dit is hetzelfde soort club als Feyenoord", vervolgt Immers op de clubsite van Club Brugge. "Conditioneel had ik de wedstrijd zeker kunnen uitspelen. Maar de afgelopen twee maanden bij Cardiff heb ik nauwelijks getraind en gespeeld. Ik ben hier pas drie weken en op trainingskamp in Spanje speelde ik twee keer een half uur. Ik moet dit nu verder opbouwen, maar het komt wel goed."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner