26.01.2017 16:19

Aanvoerder Davis kijkt trots uit naar Wembley

Southampton plaatste zich woensdagavond verrassend voor de finale van de League Cup door Liverpool uit te schakelen. Op Anfield werd een 1-0 voorsprong van de thuiswedstrijd met succes verdedigd (0-1), waardoor The Saints naar Wembley gaan.

Aanvoerder Steven Davish is euforisch over de prestatie van Southampton. "Ik weet niet of ik het al helemaal besef, maar het is een fantastisch succes en we kijken uit naar de finale." In de finale zal Hull City of Manchester United de tegenstander worden. United verdedigt donderdagavond een 2-0 voorsprong op bezoek bij The Tigers.

"Het waren hele zware wedstrijden. Na de eerste wedstrijd was ik een beetje teleurgesteld, omdat we niet meer afstand namen. Op Anfield kregen we vervolgens ook goede kansen in de eerste helft en daarna hebben we ons ingegraven. Het was een echte teamprestatie en we hebben nu iets om naar uit te kijken", aldus Davis op de clubsite.

De finale staat eind februari op de planning. Alle statistieken, uitslagen en nieuws over de League Cup zijn hier te vinden.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner