27.01.2017 15:45

Van Bronckhorst: "Niet te lang bij stilstaan"

Feyenoord kreeg donderdagavond een harde dreun door de bekeruitschakeling op bezoek bij Vitesse (2-0). De Rotterdammers speelden een hele matige wedstrijd, maar de knop moet om in aanloop naar de competitiewedstrijd tegen NEC.

"We kunnen er niet te lang bij stil staan. Dat doen we niet bij euforie en dus ook niet nu na de nederlaag bij Vitesse. We zetten teleurstelling om in drive. De competitie duurt nog lang, maar we moeten zondag winnen om onze voorsprong intact te houden", aldus trainer Giovanni van Bronckhorst tegenover Voetbal International.

Van Bronckhorst zag zijn ploeg in de GelreDome aantreden zonder Karim El Ahmadi en Tonny Vilhena op het middenveld. El Ahmadi is op de Afrika Cup met Marokko, terwijl Vilhena een schorsing uitzat. Vervangers Renato Tapia en Simon Gustafson zakten door het ijs. "Je verwacht dat hun vervangers het goed doen, maar nu blijkt dat we ze toch moeilijk kunnen vervangen. Zo belangrijk zijn ze." Vilhena kan in de thuiswedstrijd tegen Vitesse wel weer meedoen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner