28.01.2017 11:58

West Ham neemt sterkhouder Hull City over

Robert Snodgrass speelt de komende seizoenen in dienst van West Ham United. De middenvelder komt per direct over van Hull City, dat een kleine twaalf miljoen euro ontvangt voor de international van Schotland. Snodgrass tekende een contract tot medio 2020 bij de middenmoter uit de Premier League.

Voor West Ham United is Snodgrass de tweede winteraankoop, eerder werd de Portugees José Fonte, die met Portugal de EK-finale won afgelopen zomer, overgenomen van Southampton. West Ham United staat momenteel tiende in Engeland en hoopt met de nieuwe aanwinsten dichter bij de subtop van de Premier League te komen.

"Ik ben erg verheugd om hier te tekenen, want dit is een grote club met een geweldige traditie. Dit is een club die voor zichzelf spreekt. De fans komen hier week in week uit en zorgen voor een vol stadion. Dat is geweldig, daar wil ik onderdeel van uitmaken", is de Schot lovend op de clubwebsite van zijn nieuwe werkgever.

Snodgrass speelde in Engeland nog voor Norwich City en Leeds United, hij speelde een kleine honderd wedstrijden in de Premier League en meer dan honderd in de Championship.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner