28.01.2017 16:55

Başaçıkoğlu niet in paniek na bekernederlaag

Bilal Başaçıkoğlu krijgt als invaller speelminuten tijdens het competitieduel Feyenoord - Vitesse (17-12-2016).
Bilal Başaçıkoğlu krijgt als invaller speelminuten tijdens het competitieduel Feyenoord - Vitesse (17-12-2016).

Feyenoord werd donderdag uit het bekertoernooi gekegeld door Vitesse (2-0). Weinig tijd om te treuren is er niet, aangezien de Rotterdammers zondag alweer tegen NEC spelen. Bilal Başaçıkoğlu is niet bang voor een sportieve inzinking.

Başaçıkoğlu noemt de bekernederlaag in het Gelredome een incident. "Natuurlijk hoor je mensen zeggen: 'nu gaat het misschien weer fout'. Maar het is aan ons om te laten zien dat we als team heel sterk zijn", vertelt de buitenspeler in gesprek met Feyenoord TV. "Dat hebben we toen na Go Ahead Eagles (1-0 nederlaag in november, red.) ook gedaan, dus waarom nu niet? Je moet er gewoon weer vol voor gaan."

Van paniek is dan ook geen sprake volgens Başaçıkoğlu. "Zeker niet. Er waren een paar jongens geschorst, die zijn er weer bij. Zondag weer knallen." De aanvaller is niet bevreesd voor het duel met NEC, dat de laatste twee wedstrijden wist te winnen. "Volgens mij hebben wij ook nog niet verloren in 2017, dus voor de rest maakt dat niet zoveel uit. Je speelt hier in een mooie Kuip, dat is altijd lastig voor hen. We spelen in ons eigen stadion dan moet je uitgaan van eigen kracht."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner