29.01.2017 22:08

Beugelsdijk: "Het moet nu gaan gebeuren"

Tom Beugelsdijk (l.) vecht een duel uit met Kasper Dolberg (r.). (29-01-2017)
Tom Beugelsdijk (l.) vecht een duel uit met Kasper Dolberg (r.). (29-01-2017)

ADO Den Haag moet zich door de nieuwe nederlaag op bezoek bij Ajax (3-0) steeds meer zorgen maken om degradatie. Enkel op doelsaldo staat de club boven de degradatiestreep en Tom Beugelsdijk trekt dan ook aan de bel.

ADO kwam nog wel met een goede intentie naar Amsterdam, maar zag al vrij snel dat er weinig te halen was. "Je gaat hier wel heen om te stunten, maar we kwamen al snel achter en dan wordt het lastig. Toen zag je het al iets meer inzakken. Vervolgens schieten ze een fantastische vrije trap erin, waar je weinig tegen kan doen. Een echte wedstrijd kon het niet worden."

Hui Wang bekeek de wedstrijd vanaf de tribune in de ArenA en Beugelsdijk hoopt dat hij goed heeft opgelet. Volgens de verdediger is er namelijk een enorme behoefte aan een kwaliteitsinjectie. "We missen kwaliteit. Je moet niet aan mij vragen wanneer het gaat komen, ik hoop nu. Ik volg het nieuws en hoop dat we een paar goede gasten erbij krijgen. We moeten nu echt gaan oppassen en het moet nu gaan gebeuren. We hebben mannen nodig", aldus Beugelsdijk in gesprek met Omroep West.

Om die laatste reden zat Luciana Marengo niet bij de selectie van ADO. De aanvaller mocht om disciplinaire redenen niet afreizen naar Amsterdam. Hij zou het volgens trainer Željko Petrović niet meer kunnen opbrengen om voor ADO te spelen en stuurt aan op een transfer.  Beugelsdijk ligt er niet wakker van. "Als hij het niet op kan brengen, dan is het heel simpel. Dan moet je gewoon gaan. Als ik niet voor deze club wil spelen, heeft het toch geen zin om mij op te stellen?"

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner