30.01.2017 14:16

Roda JC presenteert opnieuw versterking

Mohamed el Makrini probeert een medespeler te bereiken tijdens het oefenduel 1. FC Magdeburg - Odense BK (06-07-2016).
Mohamed el Makrini probeert een medespeler te bereiken tijdens het oefenduel 1. FC Magdeburg - Odense BK (06-07-2016).

Roda JC Kerkrade heeft zich opnieuw versterkt. Mohamed el Makrini komt per direct over van het Deense Odense BK en tekent in Limburg een contract voor tweeënhalf jaar.

El Makrini is de zesde winterse versterking van Roda JC. "Mohamed stond al enige tijd op ons lijstje", vertelt Ton Caanen, technisch directeur van Roda JC, op de clubsite van de Limburgers. "Hij is basisspeler bij Odense BK en we zijn verheugd dat hij desondanks de overstap naar ons maakt. Hij kent het Nederlandse voetbal en heeft ervaring in de Eredivisie."

De middenvelder vertrok een anderhalf jaar geleden van SC Cambuur naar Denemarken. Naast SC Cambuur heeft El Makrini ook een lang verleden bij FC Den Bosch. Roda JC zit niet stil tijdens de huidige transferperiode, want Thanasis Papazoglou (KV Kortrijk), Bryan Verboom (SV Zulte Waregem), Stefan Savić (Slaven Belupo), Ognjen Gnjatić (Platanias Chanion) en Beni Badibanga (Standard Luik) vertrokken al naar de huidige nummer zeventien van de Eredivisie. Ook Gyliano van Velzen (FC Volendam) en Lyes Houri (SC Bastia) worden in verband gebracht met Roda JC.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner