30.01.2017 16:09

Oviedo en Gibson op weg naar Sunderland

Sunderland-trainer David Moyes geeft aanwijzingen tijdens het competitieduel West Bromwich Albion - Sunderland (21-01-2017).
Sunderland-trainer David Moyes geeft aanwijzingen tijdens het competitieduel West Bromwich Albion - Sunderland (21-01-2017).

Everton-trainer Ronald Koeman raakt Bryan Oviedo en Darron Gibson kwijt aan Sunderland. David Moyes, trainer van The Black Cats, bevestigde maandag dat Sunderland het tweetal maandag nog hoopt te presenteren.

De Schotse trainer van Sunderland gaf toe dat Oviedo en Gibson waarschijnlijk voor Sunderland gaan tekenen. "We zitten in de afrondende fase", aldus Moyes tijdens de persconferentie in aanloop naar het competitieduel met Tottenham Hotspur. "Hopelijk kunnen we Oviedo en Gibson vandaag nog presenteren, maar het is nog niet helemaal afgerond."

Sunderland, dat Patrick van Aanholt maandag liet vertrekken naar Crystal Palace, is druk bezig op de transfermarkt. "We willen vanwege de blessure van Victor Anichebe ook nog een spits aantrekken", vervolgt Moyes zijn verhaal. Sunderland wordt in verband gebracht met Leonardo Ulloa, die bij Leicester City amper aan spelen toekomt. "Ik praat niet over spelers van andere clubs, totdat het moment daar is."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner