31.01.2017 16:08

Ongeloof bij Van Veen na miljoenenbod China

Ook Kevin van Veen maakt mogelijk de overstap naar de Chinese competitie. De spits van Scunthorpe United staat in de belangstelling van Henan Jianye FC. Die club deed al een miljoenenbod, maar Scunthorpe wil het onderste uit de kan halen.

De Engelse club, actief op het derde niveau, heeft een bod van ongeveer vijf miljoen euro resoluut naar de prullenbak verwezen. "Maar dat is volgens mij alleen maar om er nog meer uit te halen", reageert Van Veen in gesprek met FOX Sports. De oud-spits van FC Oss en SC Cambuur ziet een Chinees avontuur helemaal zitten en hoopt dat de clubs alsnog tot overeenstemming komen over een transfer.

"Het is waar, dit is echt ongelooflijk. Ik kan daar zoveel verdienen, dan hoef ik later nooit meer te werken. Echt once in a lifetime", vervolgt Van Veen, die dit seizoen al goed was voor acht doelpunten in 23 competitiewedstrijden in de League One. De 25-jarige aanvaller beseft nauwelijks wat hem overkomt en hoopt vurig op een overgang naar China. "Als dat gebeurt, dan ga ik er helemaal voor. Het zou erg dom zijn om het niet te doen. Echt ongelooflijk."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner