31.01.2017 22:43

Arsenal onderuit, Narsingh schittert bij debuut

Luciano Narsingh maakt zijn debuut in de Premier League voor Swansea City, hier zoekt hij tegen Southampton naar oplossingen met de bal aan de voet. (31-01-2017)

In een speelronde vol verrassingen heeft Arsenal dinsdagavond dure punten verspeeld in de subtop van Engeland. De ploeg verloor in eigen huis van Watford. Luciano Narsingh debuteerde uiterst succesvol in Engeland voor Swansea City.

De flankspeler maakte deze winter de overstap van PSV naar Wales en kreeg tegen Southampton zijn eerste speelminuten in de Premier League. Na een uur spelen kwam Narsingh in het veld, tien minuten later was hij beslissend. Het stond 1-1 toen de rechtsbuiten in het veld kwam, na een forse sprint op een diepe bal stelde hij Gylfi Sigurðsson in staat om de 2-1 te scoren. Dit was ook de eindstand in de wedstrijd.

Arsenal kende een dramatisch begin van het duel met Watford. Al na dertien minuten stonden de Gunners met 0-2 achter, Younès Kaboul ramde een vrije trap via Aaron Ramsey in het doel, Troy Deeney verdubbelde de voorsprong kort daarna. Na een uur spelen maakte Alex Iwobi de wedstrijd weer spannend, maar in het Emirates Stadium kwam de ploeg van Arsène Wenger niet verder dan de aansluitingstreffer.

De schade voor Arsenal bleef beperkt, aangezien ook Tottenham Hotspur punten verspeelde. Met Michel Vorm onder de lat, hij verving de zieke Hugo Lloris kwam de ploeg niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen Sunderland. Ook Vincent Janssen, die vijf minuten voor tijd inviel, kon niets veranderen aan de brilstand. Beide ploegen staan nu op 47 punten in de Premier League.