01.02.2017 14:40

Jonker helpt Volendam aan Arsenal-speler

Aaron Eyoma (l.) moet in de achtervolging bij Josip Brekalo (r.) tijdens het duel in de Youth League tussen Arsenal en Dinamo Zagreb (24-11-2015).
Aaron Eyoma (l.) moet in de achtervolging bij Josip Brekalo (r.) tijdens het duel in de Youth League tussen Arsenal en Dinamo Zagreb (24-11-2015).

FC Volendam heeft zich voor het verstrijken van de transferdeadline nog weten te versterken. Met dank aan Andries Jonker heeft FC Volendam tijdens de tweede seizoenshelft de beschikking over Aaron Eyoma.

"Gisteren is ook de negentienjarige vleugelaanvaller van Arsenal Aaron Eyoma aangesloten bij de selectie van FC Volendam", aldus de Volendammers op de clubsite. "De goede verstandhouding tussen voormalig trainer Andries Jonker (nu werkzaam bij Arsenal) en FC Volendam hebben hier toe geleid. Arsenal heeft belang bij het goed opleiden en kunnen bieden van speelminuten aan Eyoma. FC Volendam gaat de komende tijd kijken hoe de samenwerking verloopt en hoe de ontwikkeling en het niveau van spelers van dit niveau past bij een Jupiler League club."

Eyoma is inzetbaar op de gehele rechterflank, maar FC Volendam heeft hem binnengehaald als vleugelaanvaller. De Volendammers verloren Gyliano van Velzen aan Roda JC Kerkrade, maar hebben nu in Rodney Antwi en Eyoma twee nieuwe vleugelaanvallers aangetrokken. Eyoma speelde tijdens het huidige seizoen twee competitiewedstrijden namens Arsenal U23, maar scoren deed de jongeling niet.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner