01.02.2017 15:36

Aubameyang overweegt zomerse transfer

Pierre-Emerick Aubameyang overweegt om Borussia Dortmund in de zomer te verlaten. De international van Gabon heeft het naar zijn zin bij Borussia Dortmund, maar sluit niet uit dat hij aankomende zomer een nieuw avontuur aangaat.

"Ik voel me ontzettend goed in Dortmund en dat heeft een groot gedeelte te maken met de fans", aldus Aubameyang in gesprek met het Franse radiostation RMC. "Borussia Dortmund is een grote club, maar toch vraag ik mezelf af of het niet tijd wordt om een nieuwe stap in mijn carrière te zetten. Is het tijd om Borussia Dortmund te verlaten?"

Aubameyang sprak in het verleden al uit fan te zijn van Real Madrid, maar de Spaanse club is niet de enige optie voor de razendsnelle aanvaller. "Real Madrid blijft een droom, maar daar is de afgelopen tijd genoeg over gespeculeerd. Ik moet aankomende zomer een belangrijke beslissing nemen. Veel mensen zouden me ook graag zien in de Premier League, daarnaast ben ik zelf ook een groot fan van La Liga. Parijs is ook een optie. Frans is, zoals iedereen weet, mijn moedertaal." Aubameyang werd geboren in het Franse Laval, maar speelt zijn interlands voor het Afrikaanse Gabon.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner