02.02.2017 12:06

Derby stuurt huurling terug naar Man United

James Wilson (l.) probeert Jack Colback (r.) van zich af te schudden tijdens het competitieduel Derby County - Newcastle United (10-09-2016).
James Wilson (l.) probeert Jack Colback (r.) van zich af te schudden tijdens het competitieduel Derby County - Newcastle United (10-09-2016).

Derby County heeft per direct afscheid genomen van James Wilson. De aanvaller werd tot het einde van het seizoen gehuurd van Manchester United, maar vanwege blessureleed kwam de spits amper aan spelen toe in de ploeg van Steve McClaren.

The Rams maakten donderdagochtend via de officiële kanalen bekend dat de club een akkoord heeft bereikt met Manchester United om Wilson per direct terug te laten keren naar Manchester. In oktober liep de aanvaller een zware knieblessure op. De aanvaller liet zich opereren aan zijn knieblessure, waardoor hij zes tot negen maanden moet missen. Wilson zal bij Manchester United zijn revalidatie voortzetten.

Wilson speelde in dienst van Derby County vier competitiewedstrijden. Drie keer kreeg de Engelsman een basisplaats van McClaren, scoren deed Wilson niet in dienst van Derby County, dat momenteel is terug te vinden op de zesde plaats in de Championship. Wilson debuteerde op 6 mei 2014 in de hoofdmacht van Manchester United, destijds scoorde Wilson onder interim-trainer Ryan Giggs gelijk twee keer voor The Red Devils tegen Hull City (3-1 winst).

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner