03.02.2017 13:50

Bekerheld doet stapje terug in amateurvoetbal

Maikey Parami maakt volgend seizoen de overstap van VVSB naar de Rijnsburgse Boys, dat een divisie lager uitkomt in de Derde Klasse Zaterdag. Parami werd vorig seizoen een nationale bekendheid door zijn doelpunt in de KNVB beker.

De rechtsbuiten maakte de bekerstunt van VVSB, dat als amateurclub doordrong tot de kwartfinales van het bekertoernooi, compleet. Na een fout van de FC Den Bosch-doelman kon Parami van dichtbij de 2-3 binnenwerken, waardoor VVSB de eerste amateurclub werd die de halve finale van de KNVB beker bereikte. Daarin bleek FC Utrecht uiteindelijk veel te sterk.

Ondanks het feit dat Parami een bekendheid werd, bleef interesse vanuit de Jupiler League uit, zo bevestigt hij uit de website van zijn nieuwe werkgever. De interesse van Rijnsburgse Boys kwam nadat Parami afgelopen maand aangaf dat hij een nieuwe uitdaging zocht in het voetbal.

"Dat het Rijnsburg is geworden, komt omdat ik een super goed gevoel heb bij de club. Dat werd bevestigd na gesprekken met de trainer en het bestuur. Alles is er perfect geregeld en dat is een groot pluspunt."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner