03.02.2017 21:26

Trainer West Ham niet geïnteresseerd in Hart

West Ham United-trainer Slaven Bilić heeft aangegeven niet langer geïnteresseerd te zijn in het aantrekken van Joe Hart. Bilić gaf aan groot fan te zijn van de doelman, maar is niet van plan om Hart te kopen van Manchester City.

"Het valt me op dat we als West Ham United zijnde aan alle spelers worden gelinkt die op zoek zijn naar een transfer", lachte Bilić tijdens de persconferentie voorafgaand het duel met Southampton. "Ik vind Joe Hart een uitstekende speler. Niet in de eerste plaats omdat Hart een geweldige karakter heeft."

Toch ziet Bilić weinig aanleiding om Joe Hart aankomende zomer op te pikken in Manchester. "Als er een positie in het veld is waarover ik zeker ben, dan is het de plek onder de lat. Met Darren Randolph en Adrián heb ik twee geweldige en betrouwbare opties."

Na een matig begin is het team van trainer Bilić opgekrabbeld tot de tiende plaats in de Premier League. De club ging in de afgelopen speelronde in eigen huis opnieuw hard onderuit tegen Manchester City (0-4). Eerder in januari wonnen de Citizens als ruim op bezoek bij West Ham United met 0-5.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner