05.02.2017 17:11

De Vrij en Hoedt vieren zes goals bij winst

Lazio Roma heeft zondagmiddag met groot machtsvertoon gewonnen van Pescara Calcio. Voor rust stond het al 2-2, in de tweede helft ging de aanvalsmachine van Lazio Roma beter werken: 2-6. Verdedigers Stefan de Vrij en Wesley Hoedt speelden de gehele wedstrijd. Marco Parolo scoorde vier treffers.

De centrale middenvelder zorgde binnen het kwartier al voor een 2-0 voorsprong, maar die gaf Lazio Roma voor rust nog weg. Ahmad Benali en Gastón Brugman maakten de voorsprong van Lazio Roma ongedaan, dat in de tweede helft de rug rechtte en alsnog de overwinning over de streep trok. Parolo scoorde de 2-3 en 2-6, tussendoor zorgden Baldé Diao Keita en Ciro Immobile voor de doelpunten.

Lazio Roma gaat door de winstpartij over Inter heen richting de vierde plaats, maar de ploeg uit Milaan moet nog in actie komen in deze speelronde. De ploeg speelt echter tegen koploper en regerend landskampioen Juventus.