06.02.2017 09:41

Kippenvel bij trotse voetbalvader Kluivert

Patrick Kluivert (l.) krijgt een hap van zoon Shane (r.) tijdens de wedstrijd Roda JC - Ajax. (05-02-2017)
Patrick Kluivert (l.) krijgt een hap van zoon Shane (r.) tijdens de wedstrijd Roda JC - Ajax. (05-02-2017)

Patrick Kluivert zag zijn zoon Justin voor het eerst in actie in het eerste van Ajax. De oud-spits zat met de hele familie op de tribune in Kerkrade. "Ik ben er trots op wat hij al heeft bereikt."

Kluivert had er wat voor over om zijn zoon in actie te zien. Zaterdagavond zat hij nog op de tribune bij zijn PSG. "Ik was half vier thuis, heb nog wel even op bed gelegen, maar moest alweer om half zeven de trein naar Brussel pakken", legt Patrick uit in gesprek met De Telegraaf. "In België werden Rossana, Shane en ik opgewacht door de rest van de familie."

Kluivert had graag eerder willen komen, maar verplichtingen bij PSG stonden dat niet toe. Tegen Roda JC stond zijn zoon Justin voor de tweede keer in de basis. Kluivert: "Ik ben tevreden hoe Justin heeft gespeeld. Natuurlijk lukte er een aantal acties niet, maar Just deed ook een aantal goede dingen. Hij is jong, moet wat stabieler worden en zit middenin dat leerproces. Ik ben er trots op wat hij al heeft bereikt en dat kan alleen nog maar beter worden."

Kluivert genoot van het spel van zijn zoon en ook van de sfeer in het stadion: "Uit het uitvak klonk 'Kluivert, Kluivert, we worden kampioen'. Dan heb ik kippenvel", legt de trotse vader uit. "Het geeft zo’n warm gevoel als ze dat voor je zoon scanderen. Het zal hem nóg meer motivatie geven zijn uiterste best te doen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner