07.02.2017 17:02

Narsingh: "Moest lang wachten op deze kans"

Luciano Narsingh in zijn tweede wedstrijd als speler van Swansea City. (05-02-2017)
Luciano Narsingh in zijn tweede wedstrijd als speler van Swansea City. (05-02-2017)

Luciano Narsingh maakte afgelopen maand de overstap van PSV naar Swansea City. De vleugelaanvaller is blij dat hij nu de kans krijgt in de Premier League en blikt met gemengde gevoelens terug op zijn tijd in Eindhoven.

"Het ging eerst heel lekker met mij bij PSV, maar toen kreeg ik te maken met een zware knieblessure. Die nam tien maanden in beslag", blikt Narsingh terug op de website van Swansea. "Toen ik terugkwam was het een tijdje moeilijk, maar toch pakten we dat jaar de eerste landstitel sinds best lange tijd en wisten we het seizoen daarna weer kampioen te worden. Het waren mooie tijden, een prachtig deel van mijn loopbaan. De Champions League-wedstrijden waren ook mooie ervaringen. Zo heb ik gescoord tegen Manchester United en Bayern München."

"Ik heb lang gewacht op mijn kans om in de Premier League aan de slag te gaan", aldus de 26-jarige vleugelaanvaller. Narsingh hoefde niet lang na te denken over het aanbod van de club uit Wales. "Het is geweldig dat ik nu bij Swansea speel. Vanaf het moment dat deze club zich meldde, wist ik dat ik daar wilde spelen. Ik weet al veel van de club, bijvoorbeeld van Jonathan de Guzman. Swansea heeft een aantrekkelijke speelstijl en dat bevalt me. Het was het juiste moment om hierheen te gaan."

Swansea City staat momenteel op de zeventiende plaats in de Premier League en moet er nog alles aan doen om uit de gevarenzone te blijven. De achterstand op hekkensluiter Sunderland bedraagt namelijk maar twee punten. Narsingh speelde sinds zijn komst naar Wales twee wedstrijden in de Premier League. Tegen Southampton (2-1 zege) was hij als invaller goed voor een assist en ook in het duel met Manchester City (2-1 verlies) was hij goed voor een beslissende pass.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner