08.02.2017 16:37

RB Leipzig verlengt met revelatie Forsberg

Emil Forsberg heeft woensdag zijn handtekening onder een nieuw contract bij RasenBallsport Leizpig gezet. De Zweedse middenvelder ligt nu tot de zomer van 2022 vast bij de revelatie uit de Bundesliga. Forsberg had bij RB Leipzig nog een contract tot medio 2021.

Forsberg, die afgelopen zomer met Zweden actief was op het EK in Frankrijk, vertrok in januari 2015 van het Zweedse Malmö FF naar RB Leipzig. Na anderhalf jaar in de 2. Bundesliga wist RB Leipzig het afgelopen seizoen te promoveren naar het hoogste niveau in Duitsland en ook in de Bundesliga doet Forsberg het goed. De Zweed heeft inmiddels vijf doelpunten in vijftien competitiewedstrijden achter zijn naam staan.

De middenvelder staat naar verluidt in de belangstelling van onder meer Liverpool, maar voorlopig blijft de Zweed speler van RB Leipzig. "Ik voel me thuis in Leipzig en ik ben blij met de waardering die ik hier krijg. Ik hoop nog veel te bereiken met deze mooie club", aldus Forsberg op de clubsite van RB Leipzig. Naast RB Leipzig en Malmö FF stond Forsberg in het verleden ook onder contract bij het Zweedse GIF Sundsvall. 

  

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner