08.02.2017 19:43

Tévez al klaar in Aziatische Champions League

Topspits Carlos Tévez is zijn avontuur bij het Chinese Shanghai Greenland allesbehalve goed begonnen. De Argentijn werd met zijn nieuwe werkgever al in de kwalificaties van de Aziatische variant van de Champions League uitgeschakeld.

Shanghai Greenland nam het woensdagmiddag Chinese tijd op tegen het Australische Brisbane Roar, waar Tommy Oar onder contract staat. De oud-speler van FC Utrecht deed Tévez en zijn teamgenoten al na twee minuten pijn, door een assist te leveren op Brandon Borrello. Vijf minuten voor rust waren de rollen omgehoord, Borrello leverde de bal in bij Oar, die vervolgens scoorde.

De Chinese formatie, dat van Tévez de bestbetaalde voetballer ter wereld maakte, kon in de tweede helft niets meer doen aan de tussenstand, waardoor Shanghai Greenland niet meedoet aan de AFC Champions League. Een hard gelach voor de ploeg die afgelopen seizoen vierde werd in China. Het nieuwe seizoen in het Aziatische land begint over een maand, diverse topspelers werden de afgelopen maanden naar de Super League gelokt met megasalarissen. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner