08.02.2017 21:59

Voorzitter verwacht geen transfer Griezmann

Atlético Madrid-voorzitter Enrique Cerezo verwacht niet dat sterspeler Antoine Griezmann binnenkort een transfer maakt. De Fransman wordt al maanden gelinkt aan Manchester United, ook onlangs weer.

Het online medium Independent wist te melden dat er geen transferrecord aan zat te komen bij de onderhandelingen tussen Atlético Madrid en Manchester United, maar dat Griezmann in de Premier League wel een salaris op kon strijken van zeventien miljoen euro per jaar. Cerezo gelooft daar niet in, zeker niet omdat de Franse aanvaller afgelopen zomer nog zijn handtekening zette onder een nieuwe verbintenis in de hoofdstad van Spanje.

"Ik geloof in de contracten die mensen tekenen. Dat geldt zowel voor Griezmann als voor Simeone", kijkt de voorzitter naar speler en trainer, die respectievelijk tot medio 2021 en 2018 vastliggen. Griezmann werd geboren in Frankrijk, maar speelde alleen maar betaald voetbal in Spanje. Van 2009 tot en met 2014 deed hij dat in het shirt van Real Sociedad, daarna voor Atlético Madrid. Hij scoorde 92 keer in 236 competitieduels. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner