09.02.2017 14:20

Narsingh: "Degradatievoetbal geen probleem"

Luciano Narsingh (r.) zoekt tegenstander Nathan Redmond (l.) op met de bal aan de voet. (31-01-2017)
Luciano Narsingh (r.) zoekt tegenstander Nathan Redmond (l.) op met de bal aan de voet. (31-01-2017)

Luciano Narsingh verruilde PSV in de winterse transferperiode voor Swansea City. In de Premier League vecht de buitenspeler met zijn nieuwe club tegen degradatie, maar Narsingh vindt dat geen probleem.

De 26-jarige Narsingh speelde eerder voor sc Heerenveen en PSV en weet dus niet hoe het is om bij een degradatiekandidaat te spelen. "Maar dat is geen probleem. Sommige mensen denken dat het voor mij beter was om een naar een club te gaan die hoger op de ranglijst stond. Ik geloof er in dat wij nog hoger kunnen eindigen in de competitie", aldus de aanwinst van Swansea op de clubsite.

Tot dusverre mocht Narsingh twee keer invallen voor Swansea, waar hij meteen twee assists leverde, waarvan één de winnende was. De ploeg is onder de nieuwe manager Paul Clement weer punten aan het pakken en Narsingh heeft er vertrouwen in dat Swansea die lijn doortrekt. "Ik geloof in dit team. We hebben een nieuwe trainer met goed tactisch inzicht. Hij weet wat hij wil en wij weten wat hij van ons verwacht. Het is lastig voetballen tegen de grote clubs in de Premier League, maar alles is mogelijk hier."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner