09.02.2017 20:45

Seys hoopt op duidelijkheid vanuit FC Twente

Dylan Seys (r.) schermt de bal af voor Terence Kongolo (l.). (05-02-2017)
Dylan Seys (r.) schermt de bal af voor Terence Kongolo (l.). (05-02-2017)

De gehuurde Dylan Seys gaf eerder al aan dat hij graag bij FC Twente wil blijven in plaats van terugkeren naar Club Brugge en de Belg kan het niet snel genoeg gaan. Hij verwacht binnen een paar weken definitief nieuws.

FC Twente heeft in ieder geval tot aan het einde van het huidige seizoen de beschikking over Seys, maar kan ook de optie in het huurcontract lichten. Daardoor zou de linksbuiten, die ook op de rechterflank uit de voeten kan, definitief overgenomen kunnen worden van de regerend landskampioen in België. Seys hoopt daar zelf op, maar hoorde nog niets van de formatie uit Enschede.

"Dat hoeft ook nog niet, maar binnen een paar weken verwacht ik wel dat de club iets laat weten. Ook aan Club Brugge", zo stelt de aanvaller tegen RTV Oost. Seys begon bij Jong FC Twente, maar krijgt de laatste weken meer en meer speeltijd in Overijssel. "Het gaat lekker. Ik probeer mijn best te doen en de coach beloont me. Ik voel me fitter, maar ben er nog niet helemaal. Ik hoop dat ik nog meer kan laten zien."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner