10.02.2017 14:57

Snelle rentree voor Locadia bij beloftenelftal

Phillip Cocu denkt dat Jürgen Locadia binnen anderhalve week zijn officiële rentree in Eindhoven kan maken. De hoofdtrainer stelt op de persconferentie voor het duel met FC Utrecht dat Locadia denkt aan een rentree op 20 februari.

Op die dag speelt Jong PSV een thuiswedstrijd tegen NAC Breda in de Jupiler League. Locadia speelde op 28 augustus zijn laatste officiële wedstrijd, daarna hielden twee blessures hem aan de kant. De aanvaller was herstellende van een liesblessure, toen hij een knieblessure opliep. "Locadia richt zich op Jong PSV - NAC Breda", stelt Cocu het einde van de revalidatieperiode vast. Voor Locadia zou het pas zijn tweede duel in de Jupiler League worden, hij sloeg vanwege zijn snelle ontwikkeling het beloftenelftal over.

Het eerste elftal van PSV staat zondagmiddag tegenover FC Utrecht, wat Cocu als een lastige wedstrijd bestempeld. De Eindhovenaren sluiten speelronde 22 af met een duel op 16.45, waardoor er extra druk bij komt kijken als concurrenten Ajax en Feyenoord wel winnen. "FC Utrecht is een goede ploeg met een goede organisatie. Elke tegenstander heeft moeite met FC Utrecht. Een ploeg die weinig kansen weggeeft, maar soms ook wat moeite heeft om te scoren. Dat hebben wij ook gehad. Al gaat dat nu wat beter."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner