10.02.2017 20:40

Sneeuwval legt FC Dordrecht - Jong PSV stil

Met man en macht wordt aan het veld in Dordrecht gewerkt om de wedstrijd FC Dordrecht - PSV door te laten gaan. (10-02-2017)

De Jupiler League-wedstrijd FC Dordrecht - Jong PSV is vrijdagavond tijdelijk stilgelegd door scheidsrechter Freek van Herk. Door hevige sneeuwval waren de lijnen niet meer goed te zien, waarna de spelers naar binnen werden gestuurd. De extra pauze duurde uiteindelijk vijf minuten.

Voor de wedstrijd was men in Dordrecht al met man en macht aan het werk om het veld zo goed als sneeuwvrij te maken, maar tijdens het duel ging het harder sneeuwen, waardoor de omstandigheden erger werden. Na twaalf minuten besloot scheidsrechter Van Herk af te blazen, waarna de veldmeester in het Riwal Hoogwerkers Stadion de taak kreeg om de lijnen zo sneeuwvrij mogelijk te maken.

Het stond overigens al 1-1 toen Van Herk het spel stillegde. Alvin Daniels zette de thuisploeg na zeven minuten op een 1-0 voorsprong, Sam Lammers deed binnen vier minuten wat terug.