12.02.2017 22:35

Atlético Madrid heeft zondagavond met een onwaarschijnlijke eindsprint gewonnen van Celta de Vigo: 3-2. Vijf minuten voor tijd stonden de Madrilenen nog op achterstand. Fernando Torres stal de show met een omhaal.

De wonderbaarlijke goal van Torres betekende de gelijkmaker in het duel tussen Atlético Madrid en Celta de Vigo. De bezoekers waren via Gustavo Cabral op voorsprong gekomen in Madrid, waarna Torres de stand gelijk trok. Even later miste hij wel een strafschop, waardoor Atlético niet op voorsprong kwam.

Ex-Feyenoorder John Guidetti leek matchwinner te worden, door ruim tien minuten voor tijd de 1-2 op het scorebord te zetten. De ploeg van Diego Simeone rechte echter de rug en zette vijf minuten voor tijd nog een eindsprint in. Yannick Ferreira-Carrasco schoot de gelijkmaker tegen de touwen en twee minuten later maakte Antoine Griezmann ook nog de winnende 3-2.