13.02.2017 15:31

Verratti alleen geïnteresseerd in Barça-transfer

Marco Verratti zoekt een ploeggenoot tijdens het competitieduel Girondins de Bordeaux - Paris Saint-Germain (10-02-2017).
Marco Verratti zoekt een ploeggenoot tijdens het competitieduel Girondins de Bordeaux - Paris Saint-Germain (10-02-2017).

Er is maar één club die Marco Verratti kan verleiden tot een transfer. De Italiaanse middenvelder van Paris Saint-Germain wil Parijs alleen verlaten als hij naar FC Barcelona kan vertrekken.

"Ik voel me thuis bij Paris Saint-Germain en ik heb vertrouwen in de plannen van de club, maar elke speler wil voor FC Barcelona spelen", aldus Verratti in gesprek met het Spaanse AS. "In mijn ogen is Barcelona nog altijd de beste club ter wereld. Ze hebben de drie beste aanvallers ter wereld en daarnaast beschikken ze ook nog over Andrés Iniesta. Lionel Messi, Neymar, Iniesta, ze kunnen in een split second iets creëren."

De kleine Italiaan is inmiddels bezig aan zijn vijfde seizoen in dienst van Paris Saint-Germain. De middenvelder vertrok in de zomer van 2012 van Pescara Calcio, destijds actief in de Italiaanse Serie B, naar Paris Saint-Germain. Naar verluidt stond Verratti de afgelopen seizoenen in de belangstelling van onder meer Chelsea, Manchester United, Juventus en FC Bayern München, maar telkens koos de middenvelder voor een langer verblijft bij Paris Saint-Germain.

Verratti heeft in Frankrijk nog een contract tot medio 2021.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner