13.02.2017 15:46

Narsingh ziet concurrent Dyer wegvallen

Luciano Narsingh hoeft de rest van het seizoen geen rekening meer te houden met Nathan Dyer. De winger moest zich tijdens het competitieduel met Leicester City (2-0 overwinning) al vroeg laten wisselen.

Na zeven minuten zag Swansea City-trainer Paul Clement dat Dyer niet verder kon. Dyer, die werd vervangen door Wayne Routledge, heeft zijn achillespees richting zijn linkerenkel afgescheurd en zal tijdens het huidige seizoen niet meer in actie komen namens The Swans. Dat is maandag uit een scan in het ziekenhuis duidelijk geworden.

Het wegvallen van Dyer, die in het verleden onder contract stond bij onder meer Southampton en Leicester City, is goed nieuws voor Narsingh. De vleugelaanvaller vertrok in januari van PSV naar Wales, maar heeft bij Swansea City nog geen basisplaats weten te veroveren. Tot dusver kwam Narsingh slechts tot drie invalbeurten in dienst van The Swans. Afgelopen weekend kreeg Narsingh op het allerlaatste moment nog speelminuten toen hij in de 89e minuut Routledge verving.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner