13.02.2017 22:23

Nelom: "Ben mentaal klaar voor buitenland"

Miquel Nelom (l.) probeert Mata (r.) van de bal te zetten. (24-11-2016)
Miquel Nelom (l.) probeert Mata (r.) van de bal te zetten. (24-11-2016)

Voor Excelsior en Feyenoord speelde Miquel Nelom bijna honderdvijftig wedstrijden in de Eredivisie, maar in slechts twee seizoenen was hij onbetwist basisspeler. De linksback met Surinaamse roots begint aan een transfer te denken.

Het contract van de vleugelverdediger loopt in 2018 af, waardoor er geen haast is bij transferverzoeken of contractverlengingen. "Daar hebben we het nog niet over gehad. Hoeft ook niet, alles is nu op de wedstrijden gericht", houdt Nelom het mogelijke kampioenschap van Feyenoord in het achterhoofd. Toch heeft hij wel degelijk toekomstplannen.

"Ik wil zeker nog een stap maken naar het buitenland. Het avontuur aangaan. Dit hier is mijn tweede huis geworden, maar op een gegeven moment wil je een keer wat nieuws. Het liefst bij een club uit een grote competitie. Dan zal ik niet snel nee zeggen. Ik kan wel wachten en hopen dat ik een heel seizoen in de basis sta, maar wie zegt dat dat gaat gebeuren? Kijk, als ik 22 jaar was en in mijn tweede seizoen dan denk je daar misschien anders over. Maar ik ben volwassen genoeg, mentaal klaar."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner