14.02.2017 13:48

Clubleiding Inter lovend over opvolger De Boer

Sinds het ontslag van Frank de Boer is Inter bezig met een opmars in de Serie A. De ploeg uit Milaan draait de laatste tijd uitstekend en won ook afgelopen weekend weer. Inmiddels staat Inter zelfs op de vierde plaats.

De ploeg van trainer Stefano Pioli won afgelopen weekend met 2-0 van Empoli FC en is daardoor nu de aanvoerder van de subtop. Het gaat met nummer drie Napoli bedraagt zes punten en koploper Juventus heeft liefst vijftien punten voorsprong. Toch is er bij Inter volop reden tot vreugde: de ploeg won acht van de laatste negen competitiewedstrijden.

Massimo Moratti, de president van Inter, is zeer tevreden over de sportieve resultaten onder Pioli. "Als fan heb je altijd geloof in je club", begint hij in gesprek met Sky Italia. "Maar het is nu ook terecht dat je dat hebt, want er zit wat achter. Inter zorgt weer voor opwinding bij de mensen, iedereen heeft hoop en wil komen kijken. Het gevoel heerst dat er een mooie toekomst zit aan te komen."

Volgens Moratti is de titelrace in de Serie A nog niet beslist en hij geeft de hoop op een kampioenschap voor Inter nog lang niet op. "Het gat met Juventus is niet langer onoverbrugbaar. Met een paar kleine aanpassingen kunnen we er komen. De selectie is al van hetzelfde niveau", besluit Moratti.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner