15.02.2017 15:00

Cavani bevestigt belangstelling van Atlético

Edinson Cavani is in extase na zijn treffer tijdens het Champions League-duel Paris Saint-Germain - FC Barcelona (14-02-2017).
Edinson Cavani is in extase na zijn treffer tijdens het Champions League-duel Paris Saint-Germain - FC Barcelona (14-02-2017).

Atlético Madrid heeft een poging gedaan om Edinson Cavani naar Spanje te lokken. De spits van Paris Saint-Germain heeft het aanbod van de Madrilenen echter afgewezen omdat hij zijn contract bij zijn huidige werkgever respecteert.

"Het klopt dat Atlético Madrid belangstelling heeft getoond", aldus de international van Uruguay tegenover het Spaanse Marca. "Maar ik ben een professional. Ik heb nog een contract bij Paris Saint-Germain en die moet ik respecteren. Dat heb ik namelijk altijd gedaan tijdens mijn carrière", aldus Cavani, die bij Paris Saint-Germain nog een contract heeft tot medio 2018.

Cavani staat sinds de zomer van 2013 onder contract bij Paris Saint-Germain. Destijds kwam de Uruguayaan over van het Italiaanse SSC Napoli. Cavani speelde in het verleden ook voor US Palermo en in zijn vaderland bij Danubio FC. Cavani is momenteel topscorer van de Ligue 1 met 25 treffers uit 23 wedstrijden. De Uruguayaan wist dit seizoen ook al zeven keer te scoren in de Champions League. Zijn zevende treffer kwam dinsdagavond tijdens de 4-0 overwinning van Paris Saint-Germain op FC Barcelona.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner